ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ SINTHESI
  • ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ SINTHESI

ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ SINTHESI

Νέος πίνακας εισόδου Sinthesi : Πρωτοποριακός σχεδιασμός για περισσότερες λύσεις

SINTHESI
URMET
0,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Νέος πίνακας εισόδου Sinthesi : Πρωτοποριακός σχεδιασμός για περισσότερες λύσεις

Για να παραμένουμε πρωτοπόροι στον τομέα μας είναι επιτακτική ανάγκη να σας προσφέρουμε ό,τι πιο καλαίσθητο κυκλοφορεί στην αγορά.  Με αυτή την αρχή δημιουργήσαμε την Sinthesi , ένα εντυπωσιακό πίνακα εισόδου που να εξυπηρετεί κάθε ανάγκη εγκατάστασης οποιουδήποτε συστήματος (αναλογικού ή ψηφιακού).

Η Sinthesi βασίζεται στην φιλοσοφία των συναρμολογούμενων αυτοδύναμων μονάδων.  Ο μηχανικός εγκατάστασης απλά διαλέγει τις αναγκαίες μονάδες, είτε με κάμερα είτε μόνο με θυρομεγάφωνο, καθώς και τα απαιτούμενα πλήκτρα ανά περίσταση, ώστε να τα τοποθετήσει εύκολα μέσα στο αντίστοιχο πλαίσιο του πίνακα – κάθετα ή οριζόντια ούτως ώστε να προσαρμόζεται σε όλα τα αρχιτεκτονικά σχέδια, ακόμα και τα πιο απαιτητικά.

Έτσι απλά δημιουργείται ένας πίνακας εισόδου με πραγματικά high - tech στυλ: από ανοδιωμένο αλουμίνιο και με λυχνίες ( LED ) φωτιζόμενων πλήκτρων & ευρετηρίων (τα τελευταία σε ένα ιδιαίτερο μελί χρώμα). Επίσης ένα κιτ προσωποποίησης παρέχεται για να ταιριάξουν οι απολήξεις του πλαισίου με τις προαιρετικές μπλε λωρίδες του ευρετηρίου
 
Η ΤΙΜΗ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις πελατών προς το παρόν.

Write your review

ΜΠΟΥΤΟΝΙΕΡΑ ΕΙΣΟΔΟΥ SINTHESI

3 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: