ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΛΙΠ - SMART SENSOR CAR WIRELESS CHARGER S5

Λεπτομέρειες προϊόντος

OEM
6854454136

Συγκεκριμένοι κωδικοί

20,00 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Άμεσα διαθέσιμο

Ασύρματος Φορτιστής με Αυτόματο Κλιπ & Βάση Στήριξης Τηλεφώνου - Smart Sensor Car Wireless Charger

Αποκτήστε τώρα αυτό το νέο αυτόματο gadget και χρησιμοποιήστε το κινητό σας ενώ φορτίζει ασύρματα χωρίς να μπλέκεστε με καλώδια. Είναι μία αυτόματη βάση με αισθητήρα, που ανοίγει, κλείνει και προσαρμόζεται πάνω στη συσκευή σας.

Αποκτήστε τώρα αυτό το νέο gadget για το αυτοκίνητό σας και χρησιμοποιήστε το κινητό σας ενώ φορτίζει ασύρματα χωρίς να μπλέκεστε με καλώδια.

Η ασύρματη βάση φόρτισης αυτή θα σας επιτρέψει να φορτίζετε το κινητό σας ασύρματα, χωρίς καλώδια, ανά πάσα στιγμή και ενώ οδηγείτε, με απόλυτη ασφάλεια. Ακόμα, διαθέτει έξυπνο σύστημα αυτόματης στήριξης του τηλεφώνου σας. Απλώς πλησιάζετε το κινητό σας στη βάση, και αυτή ανοίγει αυτόματα μόνη της.
 
Τοποθετήστε την βάση αυτή στον αεραγωγό του αυτοκινήτου, και χειριστείτε με ευκολία την συσκευή σας καθώς η βάση όχι μόνο ανοίγει και κλείνει αυτόματα με αισθητήρα, αλλά και γυρίζει κατά 360μοίρες για να το προσαρμόζετε όπως ακριβώς σας βολεύει.

Είναι συμβατό με όλες τις συσκευές που δέχονται ασύρματη φόρτιση όπως τα iphone8, iphone 8 plus, iphonex, Samsung S6 , samsung sedge, samsung S7, samsung S7edge, S8, S8+, S9...

Χαρακτηριστικά:
Ισχύς: Αυτόματη αναγνώριση 10W / 7.5W / 5W
Υλικό: PC + ABS
Απόσταση ανίχνευσης: 0-8mm
Διαστάσεις: 17,5 cm Χ 11,5 cm Χ 7,5 cm

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

1 x φορτιστής αυτοκινήτου.
1 x Καλώδιο φόρτισης USB.

No customer reviews for the moment.

7 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: